Μάρμαρο έπεσε στο κεφάλι οδοκαθαρίστριας στο κέντρο του Αλμυρού

Μάρμαρο έπεσε στο κεφάλι οδοκαθαρίστριας στο κέντρο του Αλμυρού

Ένα κομμάτι μάρμαρο που ξεκόλλησε από το μπαλκόνι ημιτελούς οικοδομής στο κέντρο του Αλμυρού, χτύπησε στο κεφάλι μια γυναίκα, συμβασιούχο στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.

Το περιστατικό συνέβη στις 11.15 το πρωί της Πέμπτης όταν η γυναίκα καθάριζε το πεζοδρόμιο επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου και δέχθηκε στο κεφάλι ένα κομμάτι μάρμαρο.
Το ατύχημα έγινε όταν αλλοδαπός εργάτης που καθάριζε το μπαλκόνι, πάτησε το μάρμαρο που είχε ξεκολλήσει, με αποτέλεσμα να φύγει στο κενό και να χτυπήσει τη γυναίκα.

Η γυναίκα άρχισε να αιμορραγεί στο κεφάλι και μαζεύτηκαν περαστικοί για να τη βοηθήσουν.

Από το σημείο περνούσε τυχαία ο πρώην δήμαρχος και εν νέου υποψήφιος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, που κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, ενώ στο σημείο έφτασε μετά από λίγη ώρα και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κώστας Νικοβιώτης. Ενημέρωσαν το Κέντρο Υγείας, που όμως δεν είχε διαθέσιμο ασθενοφόρο. Έτσι έβαλαν την τραυματία στο αυτοκίνητο του κ. Χατζηκυριάκου και τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αργότερα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις.