Μέσα σε πολύ πάθος κι ένταση… η Δήμητρα νίκησε το Σαρακηνό

Μέσα σε πολύ πάθος κι ένταση… η Δήμητρα νίκησε το Σαρακηνό

Σε μία εκπληκτική αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε από πολύ πάθος κι ένταση

ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, η Δήμητρα  πήρε πολύτιμη νίκη στο Βασδέκειο από τον τυπικά γηπεδούχο Σαρακηνό με 2-1 και παραμένει στο “κυνήγι” του Διαγόρα (που επίσης επικράτησε στη δική του αναμέτρηση), για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Πολύ νωρίς προηγήθηκαν στο σκορ οι φιλοξενούμενοι, λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου έφερε το παιχνίδι στα ίσα ο Σαρακηνός.   

Στο δεύτερο ημίχρονο το νικητήριο γκολ για τη Δήμητρα που είχε και δυο δοκάρια, αλλά και το δοκάρι του Σαρακηνού  δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ανέβασε στα ύψη την αγωνία για την τελική έκβαση της αναμέτρησης…

Ενδεικτικό της γενικότερης έντασης που υπήρχε, ότι στο ημίχρονο  αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο προπονητής της Δήμητρας, Μ. Ανδρωνάς, όπως και ο ποδοσφαιριστής Τσιμούρτος του Σαρακηνού,  ο οποίος αν και βρισκόταν στον πάγκο αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό!

Εκατέρωθεν έντονες διαμαρτυρίες για το διαιτητή Χαλβατζάκο που αναμφισβήτητα είχε δύσκολο έργο.

Το σκορ άνοιξε ο Θωμαίσης στο 6ο λεπτό, ισοφάρισε ο Σιώμος στο 43' και τελικο 1-2 διαμόρφωσε ο Νικηφοράκης στο 57'.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ντούρος (58’ λ. τρ. Σιγαλάκος), Αναστασίου (46’ Κουσκουρίδας), Ρακής, Μοράλες, Γιαμαλής, Μπακάλης, Καλαμάτας, Σιώμος, Μόσιος,Τζίκας

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Β.Τσιάτσιος, Νικηφοράκης, Στ. Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς, Τιμπλαλέξης (88’ Μπιρμπίλης), Παπαδόπουλος, Βούλγαρης (90’ Γουργιώτης), Ζαντιώτης (49’ Αλ. Αραπίτσας).

πηγή: goalpost.gr