Μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη

Μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη

ΑΛΜΥΡΟΣ – ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Οι εκλογές της 26ης  Μαΐου 2019 είναι εξαιρετικά κρίσιμες καθώς θα καθορίσουν αν αυτή η δημιουργική πορεία που ξεκίνησε το 2014 θα συνεχιστεί ή αν ο Δήμος Αλμυρού θα επιστρέψει στο παρελθόν της στασιμότητας και της αδράνειας.

Πρέπει να γίνει σαφές ότι οι εκλογές αυτές έχουν καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα. Δεν ψηφίζουμε κόμματα, ούτε ιδεολογίες. Η ψήφος μας δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας, αλλά ψήφος ευθύνης.

Ήρθε η ώρα της προσωπικής ευθύνης για όλους μας. Ήρθε η ώρα να πούμε τέρμα στις υποσχέσεις, τέρμα στα ψέματα. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω αυτούς που μας διαβάλλουν και μας συκοφαντούν με κάθε τρόπο.

Οι επιθέσεις τους δεν μας πτοούν. Οι δυσκολίες και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση μας χαλυβδώνουν. Μας κάνουν πιο δυνατούς ώστε να συνεχίσουμε να συγκρουόμαστε με κατεστημένα και με νοοτροπίες του χθες.

Όπλα μας είναι το Ήθος, η Εργατικότητα, η Ειλικρίνεια και η Αποφασιστικότητά μας.

Ζητάμε να μας δώσετε με την ψήφο σας την εντολή να συνεχίσουμε το έργο μας, γιατί αποδείξαμε ότι μπορούμε.

Τόσα χρόνια μοιραστήκαμε τις αγωνίες σας και κάναμε πράξη τις δεσμεύσεις μας. Είμαστε εδώ γιατί πατάμε όλοι γερά στα πόδια μας. Γιατί μας ενώνει η αγάπη μας γι’ αυτόν τον τόπο. Γιατί παρά τις πολιτικές μας αναφορές μπορούμε να συνυπάρξουμε και να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον, με στόχο να πάμε το Δήμο Αλμυρού εκεί που αξίζει.

Ούτε αριστερά ούτε δεξιά, να πάμε τον Δήμο μπροστά.

Στις εκλογές αυτές, αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας.
                                               
Ο Δήμαρχος Αλμυρού
Δημήτριος Κυριάκου Εσερίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού με το συνδυασμό
ΑΛΜΥΡΟΣ – ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ