Μεγάλη ανταπόκριση στην πρόσκληση της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Ελένης Καραγιάννη-Κυρίτση (βίντεο&φωτο)

Μεγάλη ανταπόκριση στην πρόσκληση της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Ελένης Καραγιάννη-Κυρίτση (βίντεο&φωτο)

Με μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαϊου 2019, η πρόσκληση στη συγκέντρωση γνωριμίας της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου κ. Ελένης Καραγιάννη-Κυρίτση με το συνδυασμό του κ.Κώστα Αγοραστού.

Η εκδήλωση έγινε στον Αλότοπο και την τίμησαν με την παρουσία τους η πρώην Υπουργός Ζέττα Μακρή, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, πολιτευτές, αυτοδιοικητικοί, φίλοι και πλήθος πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου.
Η κ.Ελένη Καραγιάννη-Κυρίτση καλωσόρισε τον κόσμο και τους ευχαρίστησε όλους για την τιμή να παρεβρεθούν στη συγκέντρωση γνωριμίας.

Η ομιλία της ξεκίνησε με μια φράση του Νίκου Καζαντζάκη "η στερνή, η πιο ιερή μορφή της θεωρίας είναι η πράξη". Αναφέρθηκε για την συμμετοχή της στο συνδυασμό του κ.Κώστα Αγοραστού "Συμμαχία υπέρ των πολιτών", επιθυμεί να βοηθήσει όχι με τη φιλοδοξία του πολιτικού αλλά ως μία πολίτης που ενδιαφέρεται και θέλει το καλύτερο για τον τόπο της από οποιαδήποτε θέση.

Τον λόγο πήρε ο Περιφερειάρχης κ.Κώστας Αγοραστός ο οποίος επισήμανε για το συνδυασμό του, ότι αποτελείται από καθημερινούς ανθρώπους καθώς και για την συλλογική δουλειά η οποία έγινε τα χρόνια αυτά.

Στο τέλος, όλοι έδωσαν συγχαρητήρια και ευχές στην κ. Καραγιάννη-Κυρίτση.