Με επιτυχία η Φιλανθρωπική εκδήλωση στον Αλμυρό για την Κιβωτό του Κόσμου (βίντεο&φωτο)

Με επιτυχία η Φιλανθρωπική εκδήλωση στον Αλμυρό για την Κιβωτό του Κόσμου (βίντεο&φωτο)

Με πολύ μεγάλη απήχηση

πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 η Φιλανθρωπική εκδήλωση για την Κιβωτό του Κόσμου που διοργάνωσε η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Αλμυρού, για την Κιβωτό του Κόσμου, στο Αρχοντικό δάσος Κουρί.

Η κ.Τελκή αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Αλμυρού, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και είπε λίγα λόγια για τον σκοπό της Κιβωτού του Κόσμου,"Η Κιβωτός του Κόσμου ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα από τον εικοσιεξάχρονο ιερέα, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά, την ανιδιοτελή προσφορά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για το παιδί, το νέο και το γονιό που βρίσκονται σε ανάγκη". Στην εκδήλωση μίλησε και ο ένας εκ των δύο εκπαιδευτικών ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τα παιδιά της Κιβωτού τα οποία τραγούδησαν ως ένδειξη ευχαριστίας στους παρευρισκόμενους, ενώ στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Φώτης Τάμπας με αγαπημένα κομμάτια.

Άξιο σημείωσης η προσφορά του κ.Τσιάπρα, με αφορμή τα 40 χρόνια από τη λειτουργία της επιχείρησής του, ήταν το κέρασμα όλων των ροφημάτων, με σκοπό το αντίτιμο της εισόδου να προσφερθεί αποκλειστικά στην Κιβωτό.