Με επιτυχία η χοροεσπερίδα του ΓΕΛ Αλμυρού (βίντεο&φωτο)

Με επιτυχία η χοροεσπερίδα του ΓΕΛ Αλμυρού (βίντεο&φωτο)

Με επιτυχία η χοροεσπερίδα του ΓΕΛ Αλμυρού η οποία πραγματοποιήθηκε

την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 στο κτήμα Παπαθανασίου-Τιμπλαλέξη. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ευχόμενη να διορθωθεί το κτιριακό πρόβλημα του σχολείου ακόμη, ευχήθηκε καλά αποτελέσματα στους μαθητές, καλή τύχη στη ζωή τους, απευθύνθηκε όμως και στους πιο μικρούς μαθητές και τους συμβούλεψε να έχουν υπομονή και επιμονή στους στόχους τους.

Επίσης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ευχήθηκε καλή συνέχεια στην κ.Μαρδάκη Χρύσα η οποία αποφάσισε να αποσυρθεί από την εκπαίδευση την οποία υπηρέτησε 30 και πλέον χρόνια, ως καθηγήτρια, υποδιευθύντρια και διευθύντρια του σχολείου με επιτυχία.

Στη συνέχεια δόθηκαν βραβεία από την κ.Τζάμου Μαρίκα σε τρεις μαθητές που αρίστευσαν στις εξετάσεις την περσινή χρονιά, οι οποίοι ήταν: Ηλιάκης, Κιάκου, Κωτούλας (τα βραβεία παρέλαβαν οι μητέρες των παιδιών). Αναμνηστική πλακέτα δόθηκε και στην κ.Μαρδάκη από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο κ.Θεοδώρου διευθυντής του ΓΕΛ Αλμυρού πήρε τον λόγο και είπε λίγα λόγια για τους μαθητές, αλλά και για την εξαιρετική ως καθηγήτρια αλλά και ως άνθρωπο κ.Μαρδάκη Χρύσα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μουσικά ακούσματα των μαθητών με μαέστρο την κ.Σαμαρτζή Μαριάννα.