Με επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας (φωτο)

Με επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας (φωτο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1/12 ο χορός του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης.
Η εκδήλωση έγινε στο Αρχοντικό στο δάσος Κουρί με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Τσερκεζίδης καλωσόρισε τον κόσμο και τους ευχαρίστησε για τη στήριξη στο Σύλλογο.

Ακολούθησαν οι απονομές τιμητικών αναμνηστικών  στο δήμαρχο Αλμυρού Δημ. Εσερίδη και στο πρώην μέλος του Συλλόγου Γιάννα Μαλλιαρού.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την παρουσίαση χορών από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. Η έναρξη έγινε με το ΠΑΙΔΙΚΌ τμήμα που  παρουσίασε χορούς της Δυτικής Θράκης, ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο χορευτικά τμήματα που παρουσίασαν χορούς από το Καβακλί και τη Μαύρη Θάλασσα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός, η Υφυπουργός Εσωτερικών κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Καλλές, η Εντεταλμένη Σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού κα Μαρία Σταυραντώνη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Ηλίας Δαλακούρας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού κ. Αργύρης Ρούσσας, ο Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Θεσσαλίας της ΠΟΣΑΡ κ. Γιάννης Λουλούδης  και η έφορος Δημόσιων Σχέσεων της ΠΟΣΑΡ κα Γερακίνα Μηνούδη.