Με μεγάλη επιτυχία το διεθνές τουρνουά βόλεϊ στον Αλμυρό (550 φωτογρααφίες)

Με μεγάλη επιτυχία το διεθνές τουρνουά βόλεϊ στον Αλμυρό (550 φωτογρααφίες)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Διεθνές τουρνουά γυναικείου βόλεϊ, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου 2018 στην πόλη του Αλμυρού.

Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν αγώνες με πολύ ωραίο θέαμα, καθώς το επίπεδο ήταν υψηλό απ' όλες τις ομάδες και τις διαιτησίες.

Δυνατές μάχες εντός γηπέδου από όλες τις ομάδες, Η ομάδα της B.K.MARIJΑ κέρδισε στον μεγάλο τελικό την ομάδα της Αργούς.
Η κατάταξη του τουρνουά:
1η ήταν η B.K. MARIJA 1, 2η η Αργώ, 3ος ο ΓΣΑ, 4η η B.K. MARIJA2, 5ος ο Διόνυσος, 6οι οι Πρωτ/τες Πεύκων,, 7ος ο Διόνυσος και 80ος ο Οίαξ.

Το τμήμα βόλεϊ του ΓΣΑ ευχαριστεί:
Την περιφέρεια Θεσσαλίας, την δημοτική αρχή Αλμυρού(ιδιαίτερα τον εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού Α.Ρουσσα), την ΕΟΠΕ(ιδιαίτερα την Μ.Μαρκου), την ΕΣΠΕΚΕΛ(ιδιαίτερα τον πρόεδρο Α.Πατσιαουρα για την παρουσία και τις απονομές), τον Γ.Γ.ΣΕΠΠΕ για την βοήθεια και την παρουσια του Γ. Σαμαρά, τον Γ.Γ.ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ Π.Μουρατιδη για την παρουσία του, τον αντιδήμαρχο Νικοβιωτη για την παρουσία και την απονομή M.V.P., τον σύνδεσμο διαιτητών Κ.Ελλαδας( και ιδιαίτερα τους διαιτητές ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Θ,ΚΟΛΤΣΙΔΑ Ε,ΣΚΟΡΔΑΡΑ Κ,ΣΟΥΦΛΗ Α), το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΚΑΛΗΣ boutique&spa, το VOLLEYNEWSTHESSALIAS, τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ, το Αlmyrosinfo.gr, όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ,προπονητές, παίκτριες, αθλήτριες, γονείς, τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο καθ'όλη την διάρκεια του τουρνουά, το coffee bar fas ti ora, ην υπεύθυνη φυσιοθεραπευτρια του τουρνουά ζωή Διαμαντοπούλου που ήταν εκεί για όλα τα κορίτσια, τον γιατρό Δ.κουρκουμπα, τον Μ Κουτσογιαννη για την παροχή υλικού αλλά και την αμέριστη βοήθεια στην γραμματεία, διαιτησία και σε όλα .
***ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΑΝ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: