Μουσική βραδιά στο Αχίλλειο με το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Αλμυρού «το Ρεμπέτικο» (βίντεο&φωτο)

Μουσική βραδιά στο Αχίλλειο με το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Αλμυρού «το Ρεμπέτικο» (βίντεο&φωτο)

Ρεμπέτικη μουσική βραδιά στο Αχίλλειο.

Μουσική βραδιά με το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Αλμυρού «το Ρεμπέτικο» πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία του Αχιλλείου. Η βραδιά έγινε στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Αλμυρού. Αρχικά ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αχιλλείου κ. Γ. Μαρκάκης καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τη συναυλία στο Αχίλλειο.

Στη συνεχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Π. Μαυρογένης ευχαρίστησε οσους παρευρέθηκαν και ειδικα τους φιλους που τους ακολουθουν παντου!!! Αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου και στη συναυλία που θα συμμετέχουν την Τρίτη 1 Αυγούστου στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου "Μελίνα Μερκούρη", μαζί με τους Βασίλη Λέκκα, Σοφία Παπάζογλου, τη Ζωή Παπαδοπούλου και το σολίαστα Παναγιώτη Στεργίου.

Επίσης ενημέρωσε το κοινό ότι στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Αλμυρού, την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.30 στο Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού θα λάβει μέρος μουσική εκδήλωση του Συλλόγου μαζί με τους Γιώργο Κουτουλάκη και Άντζελα Ορφανού.

Ακολούθησε η συναυλία, όπου όλοι απόλαυσαν τη ρεμπέτικη μουσική βραδιά, στην παραλία, κάτω από την πλατεία του Αχιλλείου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ