Μπέη-Σταματίου Αρετή, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Βαγγέλη Χατζηκυριάκο

Μπέη-Σταματίου Αρετή, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Βαγγέλη Χατζηκυριάκο

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ευξεινούπολη. Είμαι κόρη του Τάκη και της Μιμίκας Μπέη και σύζυγος του Κώστα Σταματίου με τον οποίο έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά, τον Χρήστο, την Χρυσάνθη και τον Δημήτρη.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Σερρών και τελειόφοιτος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Από το 1994 έως το έτος 2000 διατηρούσα λογιστικό γραφείο στην πόλη του Αλμυρού.

Το 2000 προσλήφθηκα (μέσω γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ) στην Αγροτική Τράπεζα, στην οποία από το 2004 έως το 2012 ήμουν υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατείας στον Βόλο.

Το 2012 προσλήφθηκα στην Τράπεζα Πειραιώς όπου αρχικά εργάσθηκα ως Υπεύθυνη Ανάπτυξης Καταστήματος στο κατάστημα του Βόλου και στη συνέχεια ως Διευθύντρια στο κατάστημα του Αλμυρού.

Πήρα την απόφαση να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό Δημοτική Πρωτοβουλία, με υπ.Δήμαρχο τον Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, που απαρτίζεται από μία ομάδα ανθρώπων από όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και πολιτικούς χώρους, γιατί πιστεύω πως οι σημερινές συνθήκες επιβάλλουν την ύπαρξη μιας δημοτικής αρχής ανοικτής σε όλους, ενός δήμου με ενεργούς πολίτες, την συνεννόηση και την συνεργασία όλων μας. Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν δήμο που θα μας ενώνει, έναν δήμο για τον οποίο θα είμαστε υπερήφανοι.

Έχω τη θέλση, την εμπειρία, τις γνώσεις και τώρα πια τον ελεύθερο χρόνο για να προσφέρω και να δημιουργήσω.

Ζητώ την στήριξή σας προκειμένου να συμμετέχω ενεργά στην δήμο, υπηρετώντας όλους τους συνδημότες μου με υπευθυνότητα, ήθος και εργατικότητα.

Με εκτίμηση
Αρετή Μπέη-Σταματίου