Μυρμηδόνες-Δήμητρα 0-0 (φωτο) & δηλώσεις προπονητών (βίντεο)

Μυρμηδόνες-Δήμητρα 0-0 (φωτο) & δηλώσεις προπονητών (βίντεο)

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΘ, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Πλατάνου.  

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν με τους Μυρμηδόνες να ξεκινούν καλύτερα το παιχνίδι και να απειλούν με φάση στην αρχή του παιχνιδιού. Η Δήμητρα ισορρόπησε στη συνέχεια και ήταν καλύτερη στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας και πίεσαν ψηλά προσπαθώντας να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να "χτυπήσουν" με αντεπιθέσεις.

Με το ισόπαλο αποτέλεσμα η Δήμητρα διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών από τους Μυρμηδόνες που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μυρμηδόνες (Σκούρας): Μπίκος, Κοντοβάς, Κατσαβριάς (85' Νανάς), Κουφάκης, Βέργας, Βούλγαρης, Μπούρχας Π. (80' Ναούμ), Μπίνας (46' Μπούρχας Δ.), Ακρίβος, Μακρής, Πιπινης (88' Δήμας).

Δήμητρα (Ανδρωνάς): Σαρρής, Ζαφειρίου (59' Γκαρνίδης), Μπαρακου, Παυλίδης, Στεφανής, Τσιάτσιος, Τιμπλαλέξης, Κωσοτύλας (74' Καρατέεβ), Αραπίτσας, Βούλγαρης, Ξηροκώστας (62' Κακλιάς).

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΧΙΝΙΔΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ θ. ΣΚΟΥΡΑΣ (ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ) ΚΑΙ ΜΙΧ. ΑΝΔΡΩΝΑΣ (ΔΗΜΗΤΡΑ).