Νάντια Χαλαμανδάρη - Έλενα Παπαρίζου: Στα γυρίσματα για την καμπάνια της τελετής παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας!

Νάντια Χαλαμανδάρη - Έλενα Παπαρίζου: Στα γυρίσματα για την καμπάνια της τελετής παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας!

Στις 12 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της ίδιας χρονιάς στο Τόκιο και μία εβδομάδα μετά η τελετή παράδοσης.

Η Νάντια Χαλαμανδάρη μαζί με την Έλενα Παπαρίζου συνεργάστηκαν πρώτη φορά για τα γυρίσματα της καμπάνιας της τελετής παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Τόκιο.

Η Νάντια Χαλαμανδάρη ανέλαβε ως παραγωγός τα τηλεοπτικά γυρίσματα για την επικοινωνιακή καμπάνια ενημέρωσης της πρόκλησης του κοινού στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Καλλιμάρμαρο στις 11:00, του προγράμματος Ελλάδα Μπορείς.

Στην καμπάνια συμμετέχουν και οι Ολυμπιονίκες Λευτέρης Πετρούνιας, Σπύρος Γιαννιώτης, Άννα Κορακάκη, Κατερίνα Στεφανίδη, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.

Επικεφαλής του προγράμματος Ελλάδα Μπορείς έχει αναλάβει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος, πέρα από τη συμμετοχή του στην επικοινωνιακή καμπάνια ενημέρωσης και πρόκλησης του κοινού, θα συμμετέχει και καλλιτεχνικά.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται και η Έλενα Παπαρίζου, ως πρέσβειρα του προγράμματος. Οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους σε συναυλία που θα πραγματοποιηθεί μετά την τελετή.

Το φως του Ολυμπισμού ξεκινάει το ταξίδι του!

πηγή:T-life.gr