Νέα Συνεργασία της Nobilis Pro ΑΕ με την Energy Construction ΙΚΕ

Νέα Συνεργασία της Nobilis Pro ΑΕ με την Energy Construction ΙΚΕ

Με ιδιαίτερη χαρά, οι εταιρείες Nobilis Pro ΑΕ και Energy Construction ΙΚΕ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους στον κλάδο των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων.
Η Nobilis Pro, με 50 χρόνια πείρας στο χώρο των μεταλλικών  και των ενεργειακών κατασκευών, έχει ως σήμερα ολοκληρώσει με επιτυχία πάνω από 120 έργα φωτοβολταϊκών πάρκων σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχοντας αναπτύξει ιδιαίτερη εξειδίκευση στην κατασκευή και εγκατάσταση βάσεων σε φωτοβολταϊκα πάρκα .
Η Energy Construction ΙΚΕ (Τσιοκάρας Νικόλαος) συγκαταλέγεται στις πρώτες εταιρείες που δραστηριοποιήθηκαν στον τομέα των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και υποσταθμών για μεγάλα φωτοβολταϊκά πάρκα, έχοντας μέχρι σήμερα πάνω από 650 έργα στο ενεργητικό του.
Με τη συνεργασία αυτή, κάθε επενδυτής που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην επικερδή δραστηριότητα των φωτοβολταϊκών θα μπορεί να λάβει πραγματικά ολοκληρωμένες και άμεσες λύσεις, εκμεταλλευόμενος τη συνδυασμένη πείρα και τεχνογνωσία των δύο εταιρειών.
Παρότι τα φωτοβολταϊκά πάρκα σήμερα αποτελούν μια από τις πιο αξιόπιστες επενδυτικές επιλογές, υπάρχουν κίνδυνοι που πρέπει να αποφευχθούν ώστε η επένδυση να είναι εγγυημένη και με τη μέγιστη δυνατή απόδοση. Ως εκ τούτου, η νέα εταιρεία Nobil Energy Solar αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο για την επιτυχία του έργο – από τον σωστό σχεδιασμό , τη σύσταση του φακέλου για το ΔΕΔΔΗΕ και την αδειοδότησή του, μέχρι την χρηματοδότηση και την πλήρη κατασκευή του, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει πλήρως για την κατάλληλη συντήρηση κάθε φωτοβολταϊκού πάρκου.

Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Τσιάμης Γεώργιος 24220 21880 – 6977442876
Τσιοκάρας Νικόλαος 2422029291 - 6945 341 107
Email: marketing@nobilenergysolar.com
www.nobilenergysolar.com