Νέες αποκαλύψεις για το σατανικό ζευγάρι που δολοφόνησε τον καρδιολόγο

Νέες αποκαλύψεις για το σατανικό ζευγάρι που δολοφόνησε τον καρδιολόγο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς στο φως από το σατανικό ζευγάρι που δολοφόνησε τον καρδιολόγο στη Σητεία. Αύριο απολογούνται η σύζυγος και ο εραστής σύντροφος - αστυνομικός στη Βουλγαρία

Η γιαγια, μητέρα της 38χρονης θα ζητήσει την επιμέλεια του 4χρονου αγοριού.

Μάλιστα, λόγω της εξωσυζυγικής σχέσης της γυναίκας του, φαίνεται ότι ο γιατρός είχε αμφιβολίες ακόμα και για την πατρότητα του παιδιού του. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι είχε ζητήσει εξέταση DNA για το παιδί…

Ενώ έρευνες γίνονται για τυχόν διαθήκη που έχει αφήσει ο γιατρός
Ο άτυχος 62χρονος καρδιολόγος φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα κάτι είχε υποψιαστεί για την παράλληλη σχέση της 38χρονης συζύγου του, με αποτέλεσμα οι σχέσεις του να έχουν διαταραχθεί σοβαρά. Φέρεται, μάλιστα, να είχε αμφιβολίες ακόμη και για την πατρότητα του 4χρονου παιδιού τους.

Το σατανικό ζευγάρι σχεδίαζε τη δολοφονία εδώ και πολύ καιρό. Φαίνεται ότι, περίπου 10 μέρες πριν τη δολοφονία, ο Βούλγαρος είχε ταξιδέψει οδικώς από τον Έβρο στην Αθήνα και μετά με πλοίο βρέθηκε στην Κρήτη.

Ποια είναι η 38χρονη σατανική χήρα του καρδιολόγου. Τι θα γίνει με το 4χρονο παιδί τους;

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, άνθρωποι από το περιβάλλον του καρδιολόγου, εκείνος πρέπει να είχε καταλάβει ότι η γυναίκα του είχε εξωσυζυγική σχέση. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες ο γιατρός είχε γεμίζει με κάμερες το σπίτι του. Έδειχνε προβληματισμένος. Ίσως κάτι να φοβόταν λένε οι δικοί του άνθρωποι… Ομως ήταν άνθρωπος που δεν «ανοιγόταν» εύκολα για τέτοια ζητήματα…

Το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά και αυτό φαινόταν. Πρόσφατα η σύζυγος του γιατρού είχε κάνει δύο ταξίδια στη Βουλγαρία -εκεί όπου έμενε ο σύντροφός της- και μετά την επιστροφή της στην Κρήτη, δεν κοιμόταν καν στο ίδιο κρεβάτι με τον γιατρό.

«Της ξέφυγε και το είπε ότι είμαι πολύ κοντά στο παιδί και κοιμάμαι μαζί του…» είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live μία γειτόνισσα και φίλη του ζρευγαριου.

Στο σπίτι της οικογένειας Καλαντζάκη, στο ισόγειο του οποίου λειτουργούσε το καρδιολογικό ιατρείο, πόρτες και παράθυρα είναι ερμητικά κλειστά, αποτυπώντας το σιωπηλό κενό που άφησε η άγρια δολοφονία στην οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και σε όλους όσοι είχαν εμπιστευθεί την υγεία τους στην επιστημονική του ικανότητα.

Στο κατώφλι του ιατρείου, όπως βλέπετε και στις εικόνες, κάποιος από τους ασθενείς του Χριστόδουλου Καλαντζάκη άφησε λίγα λουλούδια και ένα χειρόγραφο σημείωμα που αναφέρει «Ήσουν ο γιατρός της καρδιάς μας. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Καλό σου ταξίδι γιατρέ».

Συγκλονισμένοι είναι όσοι τον γνώριζαν αλλά και οι δεκάδες ασθενείς, στους οποίους πολλές φορές, ο γιατρός πρόσφερε τις υπηρεσίες του χωρίς να παίρνει χρήματα.

https://www.madata.gr