Οι celebrities στο λαμπερό fashion show των MiRo στο Ζάππειο

Οι celebrities στο λαμπερό fashion show των MiRo στο Ζάππειο

Η Athens Xclusive Design Week 2018 αποτελεί πια παρελθόν, αφού η αυλαία έπεσε με τον καλύτερο τρόπο. Το απόγευμα της Κυριακής, οι MiRo υποδέχτηκαν σε ένα λαμπερό fashion show πλήθος κόσμου που βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, αφενός για να τους τιμήσει και αφετέρου για να θαυμάσει τις δημιουργίες τους. Το σχεδιαστικό δίδυμο μετρά δεκάδες επιτυχίες στο χώρο της μόδας εντός και εκτός συνόρων. Οι δημιουργίες τους έχουν φορεθεί από τα μεγαλύτερα ονόματα και εκείνοι έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι με την επιτυχία τους.

Στο fashion show είδαμε λαμπερά υφάσματα, υψηλή ραπτική, αέρινες δημιουργίες και σχέδια που ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση. Η αλήθεια είναι ότι οι MiRo έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το δικό τους κοινό που τους ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια και να αποκτήσουν δυνατές φιλίες. Χαλαρή μουσική, γευστικά ποτά, φαντασμαγορικές δημιουργίες και πολλοί celebrities ήταν μερικά από τα highlights της βραδιάς.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο και απαθανάτισε τους celebrities που έδωσαν το παρών. Ανάμεσά τους η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Τάμτα, η Μαρία Κορινθίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Κατερίνα Στικούδη, η Αντωνία Καλλιμούκου και πολλοί άλλοι.

πηγή:T-life.gr

Δες τις φωτογραφίες: