Ο Γ.Σ.Α. τίμησε τον Γ. Καραγιώργο (βίντεο&φωτο)

Ο Γ.Σ.Α. τίμησε τον Γ. Καραγιώργο (βίντεο&φωτο)

Φιλικό παιχνίδι με μικτή επιλέκτων απ’ όλες τις ομάδες της Μαγνησίας, προς τιμήν του πρώτου σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑΘ και μέχρι τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αρχηγού της ομάδας μπάσκετ Γιάννη Καραγιώργου διοργάνωσε ο Γ.Σ.Αλμυρού.

Ο αγώνας έγινε  την Κυριακή  10 Ιουνίου, στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Αλμυρού, όπου αθλητές, παράγοντες και φίλαθλοι τίμησαν με την παρουσία τους τον αθλητή Γιάννη Καραγιώργο, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα έγινε προσωρινή διακοπή, όπου απονεμήθηκε στον Γιάννη τομητική πλακέτα. Εκ μέρους της διοίκησης του ΓΣΑ, ο κ. Καραζούπης τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον Σύλλογο.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δ. Αλμυρού σε θέματα αθλτισμού, κ. Αργύρης Ρούσσας επσήμανε στην προσφορά του Γιάννη στην ομάδα αλλά και το τοπικό μπάσκετ και τον παρότρυνε να συνεχίσει να είναι κοντά στον ΓΣΑ.

Ο Γ. Καραγιώργος, βουρκωμένος από την συγκίνηση, ευχαρίστησε την διοίκηση του ΓΣΑ για την τομή που του έκανε και ανέφερε ότι ευελπιστεί να βοηθήσει την ομάδα από κάποιο πόστο στο μέλλον. Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσους πααβρέθηκαν στην τιμητική εκδήλωση.

Στη συνέχεια ο κ. Καραζούπης του πρόσφερε τιμητική πλακέτα, κάδρο με τη φανέλα με το Νο5 και λουλούδια.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ