Παρουσιάστηκαν οι νέοι στόχοι για το ποδόσφαιρο του Γ.Σ.Α. (βίντεο&φωτο)

Παρουσιάστηκαν οι νέοι στόχοι για το ποδόσφαιρο του Γ.Σ.Α. (βίντεο&φωτο)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η νέα διοίκηση του τμήματος ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α. ενόψει των τελευταίων εξελίξεων.

Η εκδήλωση έγινε στο Αρχοντικό στο δάσος Κουρί, και τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η υπεύθυνη γραφείου τύπου  κα Ελένη Καραγιάννη η οποία αναφέρθηκε στην ιστορία του Συλλόγου και στη συνέχεια παρουσίασε το νέο ισχυρό άντρα του ΓΣΑ, τον επιχειρηματία κ. Ζήση Ντελόπουλο.  

Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην ανάληψη του ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α.. Ο κ. Ντελόπουλος ανέφερε ότι δέχθηκε την πρόταση που του έγινε από 3 ανθρώπους που τους συνδέει φιλική σχέση και αυτοί είναι ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγ. Χατζηκυριάκος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ Τάσος Δεληζήση και ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρ. Μπουκώρος.

Ο κ. Ντελόπουλος μίλησε για τα σχέδιά του για τον ιστορικό σύλλογο. Σύμφωνα με όσα επισήμανε, θα αλλάξουν οι δομές της ομάδος, θα δημιουργηθούν καινούργιες υποδομές στις ακαδημίες, ενώ θα υπάρχει συνεργασία με Α.Ε.Λ., Απόλλων Λάρισας καθώς και με Νίκη Β., Ολυμπιακό Β. και Βόλος ΝΠΣ. Οι ακαδημίες θα αναβαθμιστούν και θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα ταλέντα της περιοχής.

Στόχος της ομάδος για φέτος είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και να παίζει καλό ποδόσφαιρο για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο.
Με το τέλος του πρωταθλήματος, θα ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας που θα έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό.

Ο κ. Ντελόπουλος πρόσθεσε ότι υπάρχει ακόμη ένας λόγος που ανέλαβε τον ΓΣΑ και αυτός είναι μια επένδυση ύψους πάνω από 2 εκ. ευρώ στην περιοχή του Αλμυρού.
Θα δημιουργηθεί ένα αθλητικό συνεδριακό κέντρο το οποίο θα προσελκύσει αθλητικό τουρισμό.

Τέλος, επισήμανε ότι πρόεδρος του Συλλόγου παραμένει ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς και στη συνέχεια παρουσίασε τους νέους συνεργάτες του στον ΓΣΑ και αυτοί είναι:
προπονητής ο Κούρτογλου Αλέξανδρος, γυμναστής ο Αργύρης Κρανάς, προπονητής τερματοφυλάκων ο Φώτης Καραγιώργος, φυσικοθεραπευτής ο Κων/νος Κυρίτσης, γιατρός ο Οδυσσέας Παξινός, γενικός αρχηγός ο Κώστας Πραττής, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο Δήμος Περπερίδης και υπεύθυνη γραφείου τύπου η Ελένη Καραγιάννη.

Ακολούθησε και η παρουσίαση των νέων 5 ποδοσφαιριστών της ομάδας:
τον 29χρονο σέντερ φορ Δημήτρη Ηλιόπουλο παρουσίασε ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρ. Μπουκώρος,
τον 30χρονο επιτελικό μέσο Ανέστη Ζαφειρίδη παρουσίασε ο ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγ. Χατζηκυριάκος,
τον 21χρονο επιθετικό Βάϊο Βαγενά παρουσίασε ο υπεύθυνος αθλητισμού Δ. Αλμυρού Πέτρος Θωμαϊδης,
τον 27χρονο τερματοφύλακα Λάμιον Λέτσο παρουσίασε υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ΓΣΑ Δήμος Περπερίδης και
τον 24χρονο επιθετικό Αποστόλη Γαρυφαλλόπουλο παρουσίασε το μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου ΓΣΑ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση και βίντεο με δηλώσεις Χατζηκυριάκου, Κούρτογλου, Ντελόπουλου και Μπουκώρου.