Περιοδεία Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Μαγνησία - Επισκέφθηκε τον Αλμυρό (φωτο)

Περιοδεία Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Μαγνησία - Επισκέφθηκε τον Αλμυρό (φωτο)

Περιοδεία σε Βόλο, Νέα Αγχίαλο και Αλμυρό πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνοδευόμενη από στελέχη του κόμματος.

Η κα Κωνσταντοπούλου, πλαισιωμένη από τους κ.κ. Μαργ. Πατσιαντά και Γιάννη Κάϊρα, συμμετείχε το Σάββατο στο Παμβολιώτικο συλλαλητήριο και στη συνέχεια στη συνεδρίαση του Πυρήνα Μαγνησίας μελών και φίλων του κόμματος στο Στέκι Ελευθερίας (Αντωνοπούλου-Αλεξάνδρας).

Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις ανέφερε: «Η κυβέρνηση είναι στη γνωστή της δράση, του ψέματος και της απάτης. Από τα μνημόνια θα βγουν οι πολίτες όταν αποτινάξουν την κυβέρνηση αυτή και συνολικά τις κυβερνήσεις και τις πολιτικές δυνάμεις των μνημονίων. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι αυτοί που σήμερα νέμονται την εξουσία θα ήθελαν να γαντζωθούν για πάντα. Ακόμη και να μην κάνουν εκλογές. Δεν εκπλησσόμαστε από το γεγονός ότι αυτήν τη στιγμή ανακοινώνουν ότι θα παρατείνουν αυτή τους την παραμονή στην εξουσία. Η δική μας δουλειά είναι η αντίθετη, να τους ρίξουμε από την καρέκλα τους και συνολικά να ανατρέψουμε αυτό το καθεστώς. Γι αυτό εργαζόμαστε και γι αυτό βρισκόμαστε εδώ με πολίτες του Βόλου, που ενδιαφέρονται για τη ζωή τους και για των παιδιών τους και ενεργοποιούνται για να παλέψουν».

Στον Αλμυρό βρέθηκε στις 12.00 της Κυριακής. Δείτε φωτογραφίες: