Πνευμονολογικές εξετάσεις για τους πυροσβέστες στη Μαγνησία

Πνευμονολογικές εξετάσεις για τους πυροσβέστες στη Μαγνησία

Πνευμονολογικός έλεγχος στους πυροσβεστικούς υπαλλήλους που ανήκουν στο δυναμικό της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και την Τετάρτη, 14 και 15 Νοεμβρίου 2017.

Ο έλεγχος θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου και θεωρείται από τη Διοίκηση μείζονος σημασίας προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία των υπαλλήλων, οι οποίοι εκτίθενται καθημερινά σε ακραίες συνθήκες και περιβάλλον ιδιαίτερα επιβλαβές.

Η πραγματοποίηση των εξετάσεων γίνεται μετά από αίτημα της Πυροσβεστικής, καθώς υπήρξε άμεση ανταπόκριση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ιδιαίτερα από τον Dr. Πνευμονολογίας Κωνσταντίνο Ι. Γουργουλιάνη, ενώ καθοριστική είναι και η συνδρομή των ΑΧΕΠΑΣ Μαγνησίας (AHEPA Chapter HJ-13 Argonauts Magnesia GR- Ελληνοαμερικανική Ένωση για την Πρόοδο της Εκπαίδευσης), που παρέχουν τα απαιτούμενα υλικά για τη διενέργεια της εξέτασης.

Η Διοίκηση της Υπηρεσίας ευχαριστεί θερμά τόσο τον Dr Πνευμονολογίας Κωνσταντίνο Ι. Γουργουλιάνη, όσο και τους ΑΧΕΠΑΣ Μαγνησίας, που με τη δική τους συνεισφορά συμβάλλουν στη θωράκιση της υγείας των πυροσβεστών που υπηρετούν στη Μαγνησία, ώστε κι αυτοί με τη σειρά τους να ανταποδώσουν στο κοινωνικό σύνολο το μέγιστο των υπηρεσιών τους.

Να επισημανθεί ότι οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από τις 9 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι.

taxydromos.gr