Πρεμιέρα με ιδανική εμφάνιση για ΓΣΑ (φωτο) - Δηλώσεις προπονητών (βίντεο)

Πρεμιέρα με ιδανική εμφάνιση για ΓΣΑ (φωτο) - Δηλώσεις προπονητών (βίντεο)

Πρεμιέρα με ιδανική εμφάνιση για την ομάδα του Αλμυρού

Με τον Φλίγκο-λ να πετυχαίνει τρία τέρματα και τον Νάκα να διαμορφώνει το τελικό σκορ, ο ΓΣΑ παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, κατέκτησε το πρώτο τρίποντο στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου.

Οι Κοντοβάς, Νάκας και Κυπτίου ήταν αυτοί που έβγαλαν τις ασίστ για την επίτευξη των τερμάτων, με όλους τους παίκτες να κάνουν μία μεστή εμφάνιση και να αφήνουν πολλές υποσχέσεις, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Οπούντιου Μαρτίνου, Μάκης Ζαχαρόπουλος χαρακτήρισε τον Γ.Σ.Α. πολύ καλή ομάδα, επισήμανε ότι η απειρία της ομάδας του στοίχισε και τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Ο προπονητής του Αλμυρού, Λάκης Μπακάλης, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, χαρακτήρισε ιδανικό το ξεκίνημα και τόνισε ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ομάδας από την αρχή της προετοιμασίας.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Σκόρερ:
1-0 στο 13ο λεπτό Φλίγκος,
1-1 στο 37ο λεπτό Τσιόφλιος,
2-1 στο 45ο λεπτό Φλίγκος,
3-1 στο 53ο λεπτό Φλίγκος
4-1 στο 79ο λεπτό Νάκας
Ακολουθεί δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή, κόντρα στο Βελούχι.

Γ.Σ.Α. (Λάκης Μπακάλης): Σταυράκης, Αλεξανδρής (69ο Τσιάτσιος), Μπαρούτας, Στουρνάρας, Κυριάκος, Σαββίδης, Κυπτίου, Νάκας (80ο Βούλγαρης), Φλίγκος, Κωτσαρίδης (46ο Καψιώτης), Κοντοβάς (62ο Θωμαΐδης).

Οπούντιος (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μπασινάς, Ζάχαρης (37ο Παπανικολάου), Νικολόπουλος, Κοκαβέσης (79ο Μπράχο), Αδαμίδης, Αγγελόπουλος (66ο Χρυσαφόπουλος), Τομόρι, Νούλας, Κολάς, Τσόφλιος, Πρέντι.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ