Προς Αλμυρό το παιχνίδι Ολυμπιακός Β.-Πιερικός

Προς Αλμυρό το παιχνίδι Ολυμπιακός Β.-Πιερικός

Η ειδοποίηση που περίμεναν στον Ολυμπιακό Βόλου για το πότε θα κλείσει το Πανθεσσαλικό ήρθε. Τελικά, το στάδιο έκλεισε χθες το απόγευμα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες επανασποράς. Αυτό σημαίνει, πως ο Ολυμπιακός το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Πιερικό θα το δώσει, ως γηπεδούχος, πιθανότατα στο στάδιο του Αλμυρού.
Κι αυτό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δηλώσει ως δεύτερη έδρα το στάδιο «Αθ. Ραγάζος», με τη διαφορά, ωστόσο, πως στο συγκεκριμένο γήπεδο την Κυριακή 14/10 αγωνίζεται ο Γ.Σ. Αλμυρού με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Το πρόβλημα που προκύπτει με το γήπεδο αναμένεται να λυθεί και ο Ολυμπιακός θα παίξει μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο, στον Αλμυρό.

Σήμερα Τετάρτη η ΕΠΟ αναμένεται να ορίσει τα γήπεδα και τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική κατηγορία

Δύσκολα, πάντως, ο Ολυμπιακός θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το Πανθεσσαλικό και στο επόμενο παιχνίδι έδρας, με αντίπαλο την Στυλίδα, που είναι προγραμματισμένο, όπως και όλα τα υπόλοιπα ματς της Γ’ Εθνικής, για το Σάββατο 27 Οκτωβρίου. Λόγω της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής θα γίνουν μία μέρα νωρίτερα. Αν και ο Ολυμπιακός θα φροντίσει, μήπως και καταφέρει και αγωνιστεί η ομάδα στο Πανθεσσαλικό, εφόσον ο γεωπόνος δώσει την έγκριση.
Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι, πως την ημέρα που η ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Στυλίδα, ως γηπεδούχος, ο Γ.Σ. Αλμυρού αγωνίζεται με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη. Έτσι, δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα με τη χρησιμοποίηση του σταδίου του Αλμυρού, στην περίπτωση που χρειαστεί ο Ολυμπιακός να δώσει και δεύτερο παιχνίδι έδρας μακριά από το Πανθεσσαλικό.

πηγή: www.goalpost.gr