Πρόσβαση στο δάσος Κουρί από την είσοδο της Ευξεινούπολης - Ευχαριστήριο προς το Δήμο Αλμυρού

Πρόσβαση στο δάσος Κουρί από την είσοδο της Ευξεινούπολης - Ευχαριστήριο προς το Δήμο Αλμυρού

Ευχαριστήριο προς το Δήμο Αλμυρού

Ένα πάγιο αίτημα των Ευξεινουπολιτών, για πρόσβαση στο δάσος Κουρί από την είσοδο της Ευξεινούπολης, έγινε πριν από λίγες ημέρες, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα δίπλα στην μεγάλη συρόμενη πόρτα απέναντι από το Κοιμητήριο της Ευξεινούπολης, που παρέμενε για χρόνια κλειδωμένη και δυσλειτουργική, κατασκευάστηκε μια μικρότερη που προορίζεται αποκλειστικά για πεζούς, με σύρτη και ελατήριο επαναφοράς. Έτσι δεκάδες πλέον περιπατητές προερχόμενοι από την Ευξεινούπολη, με ευκολία απολαμβάνουν την βόλτα τους στο δάσος και χαίρονται την ανοιξιάτικη φύση, χωρίς τους κινδύνους των εξωτερικών δρόμων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αλμυρού και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Εσερίδη Δημήτριο για την άμεση ανταπόκριση και τη χορηγία της κατασκευής.

Για την ποιο ασφαλή όμως πρόσβαση των πεζών στο δάσος και στο Κοιμητήριο, αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου, προς την Δημοτική Αρχή, είναι η κατασκευή πεζοδρομίου επί της οδού Αναπαύσεως μέχρι την νέα είσοδο της Ευξεινούπολης στο Κουρί, αντίστοιχο με το υπάρχον πεζοδρόμιο προς την κεντρική είσοδο στα Αλώνια όπως και μία διάβαση πεζών επί του επαρχιακού δρόμου Αλμυρού Μαυρολόφου.

Με τιμή

Το Δ Σ του Συλλόγου