Ρουβάς - Ζυγούλη: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο της δεκαετίας

Ρουβάς - Ζυγούλη: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο της δεκαετίας

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και όλοι αγωνιούν να μάθουν λεπτομέρειες για το ευτυχές γεγονός. Ο γάμος τους άλλωστε αποτελούσε το μόνιμο ερώτημα των δημοσιογράφων προς το ζευγάρι και να που πλέον θα γίνει πραγματικότητα! Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια σχέσης και 4 παιδιά, θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Ήδη έχει χαρακτηριστεί ως “ο γάμος της δεκαετίας”.

Οι κουμπάροι και η ευλογία του Αρχιεπισκόπου

Έπειτα από πολλές προτάσεις γάμου του κορυφαίου Έλληνα σταρ, η σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του είπε το μεγάλο “ναι”. Η όμορφη τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου (ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας) στην έπαυλη του κύριου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι!

Οι δύο οικογένειες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, μάλιστα η κ. Βαρδινογιάννη έχει βαπτίσει και την μικρή κόρη του Σάκη και της Κάτιας, Αριάδνη.

Ο Σάκης και η Κάτια πριν λίγες μέρες επισκέφτηκαν και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για να πάρουν την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ Ιερώνυμου. Εκείνος θα είναι που θα τελέσει και το μυστήριο.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο της χρονιάς στο Ourlife