Σοκάρει η αυτοκτονία 46χρονης στον Βόλο, με καταγωγή από τη Σούρπη

Σοκάρει η αυτοκτονία 46χρονης στον Βόλο, με καταγωγή από τη Σούρπη

«Δεν αντέχω άλλο, θέλω να φύγω». Με αυτά τα λόγια φέρεται να αποχαιρέτησε τα εγκόσμια, σε σημείωμα που άφησε, η 46χρονη που έβαλε τέλος στη ζωή της χθες το απόγευμα στον Βόλο. Η γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη, πιθανότατα από δερμάτινη ζώνη, με την οποία κρεμάστηκε από το πάνω μέρος μεταλλικής πόρτας στην υπόγεια αποθήκη του σπιτιού της, στο κέντρο της πόλης. Την 46χρονη, που είναι μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού, βρήκε γύρω στις 4, χθες το απόγευμα χωρίς τις αισθήσεις της ο σύζυγός της, που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όταν οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι, η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. Οι λόγοι για τους οποίους έφτασε στην αυτοκτονία είναι άγνωστοι, ωστόσο πιθανολογείται  πως είναι λόγοι υγείας.

Η 46χρονη η οποία καταγόταν από τη Σούρπη φέρεται να ήταν αποφασισμένη και να είχε μελετήσει το διάβημά της. Φέρεται να τοποθέτησε τη δερμάτινη ζώνη μέσα από τις γρίλιες της μεταλλικής πόρτας, στην αποθήκη του σπιτιού της, να πέρασε τον λαιμό της από τη θηλιά και έτσι να κρεμάστηκε και να κατέληξε.

Προανάκριση για τα αίτια του θανάτου της διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου ενώ η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε. Ο θάνατος της  46χρονης προκάλεσε σοκ σε όσους τη γνώριζαν, συγγενείς και φίλους, που έσπευσαν στο σπίτι της για να συμπαρασταθούν στον σύζυγό της και το κορίτσι τους, μαθήτρια Δημοτικού.

πηγή:ΘΕΣΣΑΛΙΑ