Σοκαριστικό βίντεο: Ελέφαντας ποδοπάτησε άνδρα που πήγε να βγάλει selfie μαζί του

Σοκαριστικό βίντεο: Ελέφαντας ποδοπάτησε άνδρα που πήγε να βγάλει selfie μαζί του

Ο 50χρονος Ασόκ Μπάρτι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν να προσεγγίσει τόσο κοντά το ήδη εξαγριωμένο ζώο

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την Ινδία που δείχνει τη στιγμή που ένας ελέφαντας ποδοπατεί έναν άνδρα όταν εκείνος επιχείρησε να βγάλει μια selfie με το μεγαλόσωμο ζώο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος Ασόκ Μπάρτι είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ πριν να αποφασίσει να πλησιάσει τον ελέφαντα για τη φωτογραφία.

Στο βίντεο φαίνεται ο ελέφαντας να είναι εξαγριωμένος από την τόσο κοντινή προσέγγιση του 50χρονου με αποτέλεσμα να κινηθεί προς το μέρος του.

Λόγω της κατάστασης μέθης στην οποία βρισκόταν ο Μπάρτι δεν κατάφερε να διατηρήσει την ισορροπία του δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον ελέφαντα να τον ποδοπατήσει.

Αυτόπτες μάρτυρες που κατέγραψαν το σοκαριστικό περιστατικό κάλεσαν ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 50χρονο αλλά τα τραύματα του αποδείχθηκαν τόσο σοβαρά ώστε να μην καταφέρει να παραμείνει στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγωδία συνέβη όταν δασοφύλακες προσπάθησαν να οδηγήσουν τον ελέφαντα στο κοπάδι από το οποίο είχε αποκοπεί, αιτία για την οποία το μεγαλόσωμο ζώο ήταν εξαγριωμένο.

http://www.protothema.gr