Στη φυλακή ζευγάρι που «ξάφριζε» σπίτια στη Σκόπελο – Ο 48χρονος από χωριό της Ν. Αγχιάλου

Στη φυλακή  ζευγάρι που «ξάφριζε» σπίτια στη Σκόπελο – Ο 48χρονος από χωριό της Ν. Αγχιάλου

Ένα ζευγάρι με «πλούσιο παρελθόν» συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Σκοπέλου για κλοπές και συναυτουργία. Πρόκειται για έναν 48χρονο από την περιοχή του πρώην Δήμου Ν. Αγχιάλου, και μια 53χρονη Βουλγάρα, που «ξάφριζαν» σπίτια και ξενοδοχεία στη Σκόπελο με λεία 20.000 ευρώ. Χθες μετά την μεταφορά τους στον εισαγγελέα, το ζευγάρι οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ παραδέχτηκε τις πράξεις του. Ως αιτία των πράξεών τους επικαλέστηκαν τη φτώχεια και την ανέχεια.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Σκόπελο για το αδίκημα της κλοπής
 
Συνελήφθησαν, χθες (07-08-2018) το απόγευμα στη Σκόπελο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκοπέλου, μια 53χρονη και ένας 48χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η 53χρονη κατά το χρονικό διάστημα από (04/06-08-2018), εισήλθε σε διαμέρισμα 82χρονου και αφαίρεσε κοσμήματα και το χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, προέκυψε ότι οι δύο δράστες διέπραξαν ακόμη δυο κλοπές στη Σκόπελο και συγκεκριμένα την (04-08-2018) αφαίρεσαν τσαντάκι 66χρονου που περιείχε ρολόι και διάφορα προσωπικά έγγραφα και την (06-08-2018) αφαίρεσαν ένα δαχτυλίδι από χώρο ξενοδοχείου της περιοχής, τα οποία βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.