Στον εορτασμό για την απελευθέρωση του Αλμυρού, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος

Στον εορτασμό για την απελευθέρωση του Αλμυρού, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 17η Αυγούστου 2017 εορτάζεται η απελευθέρωση της πόλης μας από τον Τουρκικό ζυγό, που έγινε με την προσάρτηση της Θεσσαλίας σύμφωνα με τη συνθήκη του Βερολίνου 1/13 Ιουνίου 1878.

Για το λόγο αυτό, την  Τετάρτη 7  Ιουνίου 2017  ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτριος Εσερίδης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού κ. Σταυραντώνη Μαρία και ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου κ. Γκουντάρας Κωνσταντίνος,  επισκέφθηκαν τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής  Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου να επιδοθεί στον Εξοχότατο κ. Πρόεδρο της Ελληνικής  Δημοκρατίας επίσημη πρόσκληση του Δήμου Αλμυρού για να τιμήσει με την υψηλή παρουσία του κατά την 17η  Αυγούστου 2017,  την  κορύφωση των  επετειακών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης μας.

Ο Εξοχότατος κ. Πρόεδρος της Ελληνικής  Δημοκρατίας με πολλή χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Αλμυρού κ. Εσερίδη Δημήτριου  και θα λαμπρύνει με την παρουσία του τον πανηγυρικό εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης μας.