Συνάντηση Τσακαλώτου - Σαπέν για το κλείσιμο της αξιολόγησης

Συνάντηση Τσακαλώτου - Σαπέν για το κλείσιμο της αξιολόγησης

Κλειδί στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης είναι το κλείσιμο της αξιολόγησης και η ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Συνάντηση με τον Γάλλο Υπουργό οικονομικών Μισέλ Σαπέν θα έχει την Τετάρτη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με στόχο να ζητήσει την συμβολή του για το κλείσιμο της αξιολόγησης όπως είπε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ενώ καθοριστική θα είναι και η συνεδρίαση του Euroworking Group την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου.

Κλειδί στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης είναι το κλείσιμο της αξιολόγησης και η ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους, είπε ο κ Τζανακόπουλος προσθέτοντας ότι δεν είναι στα πλάνα της κυβέρνησης οι πρόωρες εκλογές.

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα περί διορισμών στο δημόσιο ο κ Τζανακόπουλους είπε ότι οι καταγγελίες αποδεικνύονται φούσκες. Έκανε επίσης λόγο για δημοσιεύματα από εφημερίδες που δεν τηρούν τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

www.skai.gr