Συνελήφθη 57χρονος για απάτη χιλιάδων ευρώ σε βάρος της ΕΒΟΛ

Συνελήφθη 57χρονος για απάτη χιλιάδων ευρώ σε βάρος της ΕΒΟΛ

Απάτη σε βάρος της ΕΒΟΛ διερευνάται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου το χρονικό διάστημα 25-31 Ιουλίου ενώ ήδη έχει συλληφθεί ένας 57χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά άγνωστος άνδρας στις 25 Ιουλίου προσποιήθηκε εκπρόσωπο εταιρείας, επικοινώνησε με την ΕΒΟΛ και παρήγγειλε 1.300 κιλά τυρί φέτα έναντι 8.500 ευρώ.

Ο άνδρας έστειλε μέσω email πλαστό αποδεικτικό κατάθεσης των χρημάτων σε λογαριασμό της εταιρείας ενώ την παραγγελία παρέλαβε ο 57χρονος με το φορτηγό ιδιοκτησίας του.

Με την ίδια μέθοδο στις 31 Ιουλίου ο ίδιος άνδρας, παρήγγειλε άλλα 1.300 κιλά φέτα έναντι του ίδιου ποσού και με την ίδια μέθοδο προσπάθησε να εξαπατήσει την γαλακτοβιομηχανία. Ο 57χρονος εμφανίστηκε πάλι με φορτηγό ιδιοκτησίας του να παραλάβει την ποσότητα τυριού.

Από την ΕΒΟΛ έγινε έγκαιρα αντιληπτή η απάτη, η οποία καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και χθες το μεσημέρι συνελήφθη ο 57χρονος Αθηναίος στην Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στα όρια της Κορίνθου, ενώ από αστυνομικές πηγές εκτιμάται ότι ο συγκεκριμένος εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

www.ert.volos.gr