Συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση στον Αλμυρό (βίντεο)

Συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση στον Αλμυρό (βίντεο)

Συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση μέσα στον Αλμυρό, απόγευμα Τετάρτης, όπου το έχει στρώσει για τα καλά, ενώ με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων.  

Μεγάλη χιονόπτωση ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Δήμο Αλμυρού, από τις 4 τα ξημερώματα τα μηχανήματα βρίσκονται στους δρόμους για να κάνουν αποχιονισμούς προς Ανάβρα, Βρύναινα, προς Πτελεό – Αχίλλειο, ενώ η κατάσταση γενική είναι δύσκολη, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίας (μέχρι -6 β. Κελσίου) δημιούργησαν πάγο που βρίσκεται κάτω από το στρώμα χιονιού τουλάχιστον 10 εκατοστών.

Όπως ανέφερε στο «Ράδιο Ένα 102,5», ο δήμαρχος Δημήτρης Εσερίδης, στην πόλη του Αλμυρού υπάρχει πάγος και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν, ενώ συμπλήρωσε ότι ρίχνουν θαλασσινό νερό σε κεντρικούς δρόμους, στο Κέντρο Υγείας, τον περιφερειακό, Ευξεινούπολη, Κρόκιο και Πλάτανο, ώστε να μπορεί να γίνει η κυκλοφορία.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε και από την 111Πτέρυγα Μάχης, ο δήμαρχος τόνισε ότι από αύριο Πέμπτη τα καιρικά φαινόμενα αλλάζουν και ο καιρός θα είναι πιο ήπιος. Ο ίδιος εκτίμησε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο πάγος και όχι μόνο το χιόνι.

Τέλος, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά στο Δήμο Αλμυρού Πέμπτη και Παρασκευή.

Δείτε βίντεο από Αλμυρό και Ευξεινούπολη μεσημέρι προς απόγευμα Τετάρτης: