Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του κτηνοτρόφου στην Όθρυ

Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του κτηνοτρόφου στην Όθρυ

Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 75χρονου κτηνοτρόφου, που αγνοείται από το περασμένο Σάββατο στην Όθρυ. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν χθες διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πεζοπόρο τμήμα από την Π.Υ. ΒΙΠΕ Βόλου,  της ΕΜΑΚ από Θεσσαλονίκη με σκύλο, αστυνομικοί, εθελοντές μεταξύ των οποίων και τέσσερις διασώστες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας με τζιπ, κτηνοτρόφοι και συγχωριανοί  του 75χρονου.
Στις έρευνες συμμετείχε και ο γιος του αγνοούμενου κτηνοτρόφου, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμυρού Κώστας Νικοβιώτης, ο οποίος τόνισε πως η τελευταία φορά που επικοινώνησε ο πατέρας του με τον βοηθό βοσκό ήταν γύρω στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο 75χρονος, το βράδυ του Σαββάτου, πήγε μαζί με τον βοηθό του να μαζέψουν τα ζώα τους σε δασική περιοχή του Αλμυρού προκειμένου να τα προστατέψουν από την έντονη κακοκαιρία. Ειδικότερα, ο 75χρονος έβοσκε τα ζώα του στην θέση Μέγας Λάκος στον όρος Όθρυς και μαζί με τον βοηθό του προσπάθησαν να τα κατευθύνουν στο ποιμνιοστάσιο που βρίσκεται στη Βρύναινα.
Στην περιοχή υπήρχε ομίχλη και κάποια στιγμή οι δύο άνδρες χωρίστηκαν και από τότε ο 75χρονος αναζητείται. O φίλος του επέστρεψε μόνος.

www.e-thesssalia.gr