Τα εγκαίνια του νέου αθλητικού κέντρου του Αθλητικού Ομίλου Μαχητές Βόλου FIGHTERS στον Αλμυρό

Τα εγκαίνια του νέου αθλητικού κέντρου του Αθλητικού Ομίλου Μαχητές Βόλου FIGHTERS στον Αλμυρό

Τα εγκαίνια του νέου αθλητικού κέντρου στον Αλμυρό του Αθλητικού Ομίλου Μαχητές Βόλου "FIGHTERS", πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το απόγευμα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2019.

Το νέο αθλητικό κέντρο βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη & Ανατολικής Ρωμυλίας στην Ευξεινούπολη.

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαχητές Βόλου "FIGHTERS" είναι μέλος της μεγαλύτερης αθλητικής οικογένειας μαχητικών αθλημάτων της Ελλάδος των Fighters Αθανασόπουλος. Το 1990 ιδρύθηκε η σχολή από τον Πάρη Βασιλικό, ο οποίος ήταν αθλητής και συμμετείχε στις μεγαλύτερες διοργανώσεις ανά τον κόσμο. Το 1996 ο Κώστας Αθανασόπουλος ανέλαβε τη σχολή της Αθήνας και σιγά σιγά επεκτάθηκε.

Σήμερα υπάρχουν 26 αντίστοιχες σχολές από τις οποίες 23 βρίσκονται στην Αθήνα και τρεις σε Βόλο, Βελεστίνο και Αλμυρό. Σκοπός της ίδρυσης της σχολής στον Αλμυρό είναι θα δοθεί η δυνατότητα αυτού του υπέροχου αθλήματος, παιδιά και ενήλικες να εκπαιδευτούν, να αγαπήσουν, να αποκτήσουν προπονητική εμπειρία αλλά και ακεραιότητα ήθος και χαρακτήρα μέσα από αυτό.

Η σχολή είναι άριστα εξοπλισμένη από τα καλύτερα υλικά της αγοράς, έτσι ώστε να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στις προπονήσεις των αθλητών, άξιος σημείωσης ότι οι σχολές Fighters είναι πρωταθλήτρια στο είδος της επί 25 συνεχόμενα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ: