Τα Θυρανοίξια του Παρεκκλησίου Αγ. Ειρήνης & Αγ. Αρτεμίου στο Α.Τ. Αλμυρού (βίντεο&φωτο)

Τα Θυρανοίξια του Παρεκκλησίου Αγ. Ειρήνης & Αγ. Αρτεμίου στο Α.Τ. Αλμυρού (βίντεο&φωτο)

Τα Θυρανοίξια του νεόδμητου ιερού Παρεκκλησίου των Αγίων Μεγαλομαρτύρων Ειρήνης και Αρτεμίου, που βρίσκεται στο προαύλιο του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, τέλεσε χθες ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και Αρτοκλασία για την γιορτή της Αγίας Ειρήνης που τελέσθηκε από τον Ιερό Κλήρο της πόλης του Αλμυρού.

Ακολούθησαν βραβεύσεις σε όσους συνέβαλαν στην κατασκευή του παρεκκλησίου και την ανακαίνιση του Αστυνομικού τμήματος Αλμυρού. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον κ. Κωνσταντίνο Κατσιαβριά για την συμβολή του στην κατασκευή του παρεκκλησίου.

Στις εκδηλώσεις  παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγησίας & Β. Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτριος Εσερίδης, ο Βουλευτής Μαγνησίας ΝΔ κ. Χρήστος Μπουκώρος, η πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας κ. Μαρ. Χρυσοβελώνη, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Μαγνησίας κ. Κολυνδρίνης, ο Γενικός περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Θεσσαλίας υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας, ο Αστυνομικός Δ/ντής Μαγνησίας κ.  Βασίλης Μαρκογιαννάκης, αιρετοί, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, πλήθος κόσμου και σύσσωμο το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού και το σύνολο των Κληρικών της πόλης.