Τροχαίο – σοκ στον Σωρό για παρέα νεαρών από τον Αλμυρό (φωτο)

Τροχαίο – σοκ στον Σωρό για παρέα νεαρών από τον Αλμυρό (φωτο)

Τον απόλυτο τρόμο έζησε χθες το μεσημέρι πολυμελής παρέα νεαρών ατόμων, τα οποία επέβαιναν σε τρία διαφορετικά οχήματα και κινούνταν στο οδικό δίκτυο της Αθηνών με κατεύθυνση προς Βόλο.

Σύμφωνα με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, στο ύψος του Σωρού, κοντά στη γέφυρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός του ενός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το αυτοκίνητο ακολούθησε ξέφρενη πορεία πάνω στο ολισθηρό, εξαιτίας της βροχόπτωσης, οδόστρωμα, εκτινάχθηκε, αναποδογύρισε και σύρθηκε με τις ρόδες στον αέρα για να ακινητοποιηθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!

Στις υπηρεσίες διάσωσης σήμανε κόκκινος συναγερμός. Πυροσβεστικά οχήματα, περιπολικά της αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κινήθηκαν προς το σημείο του τροχαίου.

Κανείς, ούτε πυροσβέστης, ούτε διασώστης χρειάστηκε να επέμβει! Οι επιβάτες του αναποδογυρισμένου οχήματος εξήλθαν μόνοι τους, ενώ κανένας δεν υπέστη τον παραμικρό τραυματισμό.

Οι νεαροί επιβάτες είχαν Άγιο. Βαθιά ανάσα για την αναίμακτη ευτχώς περιπέτειά τους πήραν και οι φίλοι των νεαρών που επέβαιναν στα άλλα δύο αυτοκίνητα και έγιναν αυτόπτες μάρτυρες  του τροχαίου.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, www.taxydromos.gr