Υλοποιείται η μεγάλη επένδυση στην περιοχή της Αμαλιάπολης

Υλοποιείται η μεγάλη επένδυση στην περιοχή της Αμαλιάπολης

Από χθες ξεκίνησαν οι εργασίες της μεγάλης επένδυσης στην περιοχή της Αμαλιάπολη

Ένα όνειρο ετών αρχίζει πλέον και υλοποιείται. Από χθες ξεκίνησαν οι εργασίες της μεγάλης επένδυσης στην περιοχή της Αμαλιάπολης από την εταιρεία «ΣΑΡΑΝΤΟΚΑ Α.Ε.».
Η αρχή έγινε από τις χωματουργικές εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου, προκειμένου να γίνει το εργοτάξιο που θα είναι η βάση για την έναρξη των εργασιών που αφορούν τις λιμενικές εγκαταστάσεις. Οι συγκεκριμένες χωματουργικές εργασίες θα ολοκληρωθούν μέσα στον Αύγουστο και από τον Σεπτέμβριο θα αρχίσουν οι εργασίες των λιμενικών εγκαταστάσεων.
Αυτή τη στιγμή οι εργασίες γίνονται σε χώρους που έχουν ήδη αδειοδοτηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες για χερσαίες εγκαταστάσεις.

Η ροή του έργου από χθες που θεωρείται και η ημέρα της έναρξης θα είναι συνεχής μέχρι το τέλος αυτής της επένδυσης, που προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια.
Στο συγκεκριμένο έργο είχε αναφερθεί με πρωτοσέλιδο η εφημερίδα «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» και αφορά μια τεράστια επένδυση για την περιοχή μας, με εξαγωγές αγροτικών και λατομικών προϊόντων. Αναμένεται δε η εταιρεία να καλύψει 500 νέες θέσεις εργασίας.