Φιλικός αγώνας και κοπή πίτας από τους Παλαίμαχους του Γ.Σ.Α. (βίντεο&φωτο)

Φιλικός αγώνας και κοπή πίτας από τους Παλαίμαχους του Γ.Σ.Α. (βίντεο&φωτο)

Εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020.

Προηγήθηκε η διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα στους Παλαίμαχους Γ.Σ.Α. και τους Επίλεκτους Παλαίμαχους Θεσσαλίας στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού Αθ. Ραγάζος.

Ακολούθησε η εκδήλωση για την κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου που έγινε στην ταβέρνα "Παρέα" Ζουμπουρλής στον Αλμυρό.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων κ. Κωτούλας ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ακολούθησαν βραβεύσεις αθλητών και ανθρώπων που έχουν προσφέρει στον ΓΣΑ.
Τιμήθηκαν ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγ. Χατζηκυριάκος, ο πρώην πρόεδρος ΓΣΑ Κων/νος Καλαντζής, ο προπονητής Κώστας Σταματίου, ο φροντιστής ποδοσφαίρου ΓΣΑ Χρ. Μπελεγρίνης, και ο κ. Θεοθ. Βούλγαρης για την προσφορά του στον ΓΣΑ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη μνήμη ανθρώπων του ΓΣΑ που έφυγαν από τη ζωή το 2019. Ο κ. Κωτούλας ενημέρωσε ότι θα γίνουν φιλικά προς τιμή των κ.κ. Καπή, Ράππου και Χρυσόπουλου.

Μετά την κοπή της Πίτας, ακολούθησε μια ωραία βραδιά με νόστιμο φαγητό, φιλική διάθεση και γεμάτη αναμνήσεις από τα κατορθώματα των "βετεράνων" αθλητών.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: