Χάρης Χριστόπουλος:"Ήταν μακρύς ο δρόμος, μέχρι αυτήν την αγκαλιά..."

Χάρης Χριστόπουλος:"Ήταν μακρύς ο δρόμος, μέχρι αυτήν την αγκαλιά..."

Ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του «My Style Rocks» Χάρης Χριστόπουλος και η make up artist Anita Brandhuber αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην πολύχρονη σχέση τους και παντρεύτηκαν με κάθε μυστικότητα.

Η νύφη δε μπόρεσε να κρατηθεί και ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram με την ενθουσιώδη λεζάντα «Κορίτσια δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοο να κρύψω την απέραντη χαρά που νιώθουμε!!!!! Όπως το έχετε υποψιαστεί, ΝΑΙ, είναι αλήθεια…. έγινα κυρία Χριστοπουλου. Το βραδάκι σας περιμένω με το πιο Ευτυχισμένο live τις ζωής μουυυυυ!!!!!»!

Αλλά και ο γαμπρός, αφού έκανε μερικά «κενά» ποσταρίσματα, χωρίς φωτογραφία, ανέβασε στο Instagram μια όμορφη φωτογραφία από τον γάμο του:  ξυπόλητος και χαλαρά ντυμένος την υποδέχεται με αγκαλιά την ώρα που εκείνη φτάνει με μία βάρκα. «Ήταν μακρύς ο δρόμος, μέχρι αυτήν την αγκαλιά...» γράφει στη λεζάντα.

Ο γάμος έγινε στο Νησί του Σικελιανού απέναντι από τη Λευκάδα και στο μυστήριο παρευρέθηκαν μόνο 6-7 άτομα, ενώ μετά την τελετή έβαλαν το μαγιό τους και διασκέδασαν στην παραλία.

πηγή:nooz.gr