Χρ. Καραζούπης: Συνεχίζουν οι δημότες του Δ. Αλμυρού να πληρώνουν την προσωπική μου δίωξη

Χρ. Καραζούπης: Συνεχίζουν οι δημότες του Δ. Αλμυρού να πληρώνουν την προσωπική μου δίωξη

Δήλωση του Καραζούπη Χρήστου, τ. Δ/ντη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμυρού
ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΑΓΩΓΗΣ: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Στις 21 Νοεμβρίου εκδικάζεται στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Βόλου η αγωγή μου κατά του Δήμου Αλμυρού  για τις πράξεις του τέως  Δημάρχου Αλμυρού και των λοιπών καταστατικών συλλογικών οργάνων του Δήμου για συκοφάντηση, ψευδή καταμήνυση και παράβαση καθήκοντος με την οποία αξιώνω σχετική αποζημίωση το μεγαλύτερο μέρος της οποίας θα επιστρέψει στους Δημότες, όπως έχω δεσμευθεί με τα δικόγραφο της αγωγής μου αφού οι δημότες θα κληθούν να πληρώσουν ότι μου επιδικασθεί..

Οφείλω όμως να ενημερώσω τους συνδημότες μου ότι οι υψηλές δαπάνες του Δήμου Αλμυρού οι οποίες μέχρι και σήμερα τους επιβάρυναν και αφορούσαν κυρίως την πληρωμή εξωτερικών δικηγόρων, τους οποίους προσλάμβανε η απερχόμενη δημοτική αρχή προκειμένου να στηρίξει το προσωπικό μένος της εναντίον ενός πολίτη – υπαλλήλου,  με λύπη και αναίτια δυστυχώς αυτή η κατάσταση  συνεχίζεται με συνέπεια και από τη σημερινή δημοτική αρχή!!!!.

Για το σκοπό αυτό έχοντας έννομο συμφέρον ζήτησα την 13-11-2019 με αίτησή μου, ως πολίτης του Δήμου Αλμυρού αλλά και ως έχων άμεσο έννομο συμφέρον, ενημέρωση περί του ύψους των δαπανών στις  οποίες υποβλήθηκε  ο Δήμος για την υπεράσπιση του έναντι εμού και τον εν γένει διωγμό μου, ο οποίος αποδείχθηκε μάταιος και άδικος ….. και ακόμη περιμένω απάντηση…..

Ενώ την ίδια αίτηση είχε καταθέσει και ο σημερινός δήμαρχος ως αξιωματική αντιπολίτευση τότε, σήμερα με τις  υπ’ αρ.  187/2019  και 169/2019 αποφάσεις της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ αναθέτει στον ίδιο εξωτερικό δικηγόρο (και όχι στον δικηγόρο του δήμου) έναντι αμοιβής  αντίστοιχα 850 και 1250 ευρώ πλέον ΦΠΑ να υπερασπισθεί τον δήμο σε υποθέσεις δίωξης μου!!!!!!. Δηλαδή με λίγα λόγια συνεχίζουν οι συνδημότες μου  να πληρώνουν τη προσωπική μου δίωξη από τον τέως Δήμαρχο, με αποκλειστικό υπεύθυνο τη σημερινή δημοτική αρχή, δίνοντας μία συνέχεια και συνέπεια στο μένος και την εκδικητικότητα της απελθούσης δημοτικής αρχής, η οποία καταδικάστηκε από τους δημότες με τον πιο χαρακτηριστικό και εκκωφαντικό τρόπο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές !!!! Μετά από όλα αυτά μπορώ να συμπεράνω αβίαστα ότι, η απελθούσα και η σημερινή δημοτική αρχή πιασμένοι χέρι – χέρι κρατεί ο ένας τον άλλο. Ο χρόνος θα δείξει που θα οδηγήσουν τα πράγματα και εδώ είμαστε να δούμε τη συνέχεια αυτού του βαλς…