Όλα έτοιμα για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού «Almyros city – Zerelia Trail» (βίντεο&φωτο)

Όλα έτοιμα για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού «Almyros city – Zerelia Trail» (βίντεο&φωτο)

Όλα έτοιμα για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού «Almyros city – Zerelia Trail», που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Ζερέλια στους πρόποδες της Όθρυος την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017.

Ο αγώνας έχει ως σκοπό την προβολή της περιοχής του Αλμυρού και την ανάδειξη του υγροτοπικού συμπλέγματος των λιμνών Ζερέλια συμβάλλοντας στην τουριστική προβολή της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας.

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε η συνάντηση των εθελοντών στη βιβλιοθήκη του Δήμου Αλμυρού, όπου συζητήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΟΣ Αλμυρού Χρ. Ζαβός, οι συμμετοχές είναι από διάφορα μέρη της Ελλάδος και ανέρχονται σε 106 για τον ημιμαραθώνιο και 80 για τον μικρό αγώνα των 4 χιλιομέτρων.

Ο κ. Ζαβός ευχαρίστησε τους χορηγούς και όλους όσους συνεισφέρουν για την επιτυχημένη διαξαγωγή, ώστε όλοι να το ευχαριστηθούν τον αγώνα.

 

Ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής
1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού: παραλαβή αριθμών αγώνα: το Σάββατο 17:00-21:00 & τη Κυριακή 07:00-09:00 στη βιβλιοθήκη του Δήμου Αλμυρού (Δημαρχείο-Κεντρική πλατεία) θα γίνεται παραλαβή των αριθμών συμμετοχής των αγώνων, για τους 106 συμμετέχοντες στα 21Km & τους 80 δρομείς των 4Km! Παράλληλα ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των εθελοντών του αγώνα τη Παρασκευή 29/9 και όλοι είναι έτοιμοι για "εκκίνηση".

Για τους επισκέπτες & δρομείς εκτός Αλμυρού επισυνάπτουμε χάρτη της εισόδου από την εθνική οδό - κόμβος Αλμυρού καθώς και από την επαρχιακή οδό Βόλου, όπου οδηγούν στα ελεύθερα δημοτικά πάρκιν πλησίον της κεντρικής πλατείας. Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς επικοινωνίας, στους χορηγούς & τους υποστηρικτές των αγώνων που "αγκάλιασαν" τη διοργάνωση και βοήθησαν τα μέγιστα! Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής