29χρονη Βουλγάρα εκδιδόταν για 180 €/ώρα σε ξενοδοχείο του Βόλου– Αναζητείται ο μαστροπός

29χρονη Βουλγάρα εκδιδόταν για 180 €/ώρα σε ξενοδοχείο του Βόλου– Αναζητείται ο μαστροπός

Επισκέψεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με σκοπό την παροχή ερωτικών υπηρεσιών, πραγματοποιούσε 29 χρονη Βουλγάρα, η οποία συνελήφθη σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου όπου είχε συμφωνήσει ερωτική συνεύρεση με πελάτη αντί 180 ευρώ για μια ώρα.

Η αλλοδαπή είχε αναρτήσει διαφήμιση σε σχετική ιστοσελίδα, καταβάλοντας χρηματικά ποσά όπως 500 ευρώ στον διαχειριστή του site για να βρίσκεται η διαφήμισή της σε περίοπτη θέση.

Μέσω της διαφήμισής έκλεινε ραντεβού σε όλη την Ελλάδα και αστυνομικός της Υποδιεύνσης Ασφάλειας Βόλου εμφανίστηκε ως πελάτης και της ζήτησε να έρθει στον Βόλο, όπως κι έγινε.

Στη συνεννόηση είχε οριστεί το ποσό των 180 ευρώ και όταν ο πελάτης – αστυνομικός, συνάντησε την 29χρονη στο ξενοδοχείο της έδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Στη συνέχεια συνελήφθη και κατασχέθηκε το κινητό τηλεφωνό της και προφυλακτικά ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του διαχειριστή της ιστοσελίδας για μαστροπεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ίδια διαδικασία πριν λίγες ημέρες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, έφερε στον Βόλο δύο νεαρές Ρουμάνες, οι οποίες επίσης συνελήφθησαν.

myvolosnet.gr